AYDIN / İNCİRLİOVA - Acarlar Anaokulu

Nis

23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yine coşkuyla , heyecanla kutladık. Hepimizin 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlu olsun.

Nis

Özel Mini Seçkinler Kreş ve Gündüz Bakımevi çocuklarından  okulumuz öğrencilerine oyuncak paylaşımı yapıldı."Tüm çocuklar kardeştir" temalı etkinliğimizde çocuklar oyun oynadılar ve birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.Etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÇALIŞKAN´ a ve Özel Mini Seçkinler Ailesine çok teşekkür ederiz.

Çocuklarımızla enerjinin nasıl kullanılabilceğini çalıştık.

Ara

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Okul Öncesi Öğrencileri, tüm yaş gruplarındaki çocuklarımızla çeşitli oyunlar oynadılar. Farklı temalarla kazanımlar elde etmek hem okulumuzu hem de öğrencilerimizi çok mutlu etti. Yrd. Doç.Dr. Ayşe ÖZTÜRK SAMUR´a öğrencilerini uygulama yapmak için okulumuz yönlendirdiği için çok teşekkür ederiz.

5 YILIN SONUNDA OYUN PARKIMIZI YAPTIRABİLDİK.KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH...

May

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği  Öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sezai KOÇYİĞİT ve Yrd. Doç. Dr. Esra ANGIN Hocalarımızın desteğiyle Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında okulumuzda  Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri ihate duvarlarımızın parmaklıklarını boyadılar. Çocuklarımızla oyunlar oynadılar. Tüm gün boyunca bizimle olan ve desteğini esirgemeyen hocalarımıza ve değerli öğrencilere çok teşekkür ederiz.

May

Adnan Menderes Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencileri Yağmur YAŞAR ve Pınar GÜRLER´in yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi yardımları okulumuz öğrencileri ile paylaşıldı. Kitap, oyuncak, kıyafet, toka, çanta,ayakkabı, , kırtasiye malzemesi okulumuz öğrencileriyle paylaşıldı. Bu çalışmayı gönülden başlatan Pınar ve Yağmur´a ; çocuklarımıza ulaşmasını sağlayan Esra Angın ve Gözde İnal KIZILTEPE Hocalarımıza ; çocuklarımıza UMUT OLAN değerli yardımseverlere çok teşekkür ederiz.

May

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bilim Dalı Yrd.Doç.Dr. Esra ANGIN ve Yrd.Doç.Dr. Gözde İNAL KIZILTEPE hocalarımızı ve çalışmamızda 2. grup olan  3. sınıf okul öncesi öğretmen adaylarıyla; hem öğretmen adaylarının öğretim yöntemlerini uygulama yapması  hem de çocuklarımızın farklı oyunları deneyimlemeleri açısından kaliteli, eğlenceli, bol uygulamalı zaman geçirdik.Sayın hocalarımıza ve öğretmen adaylarına çok teşekkür ederiz.

Nis

EKO Bahçemizi hazırladık. Sebzelerimizi diktik.Çocuklarımız bizlere sebze dikmenin inceliklerini anlattılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.