AYDIN / İNCİRLİOVA - Acarlar Anaokulu

Etiket Sonuçları: Atatürk

Kas

10 Kasım kapsamında yapılan anma törenimize katılım yoğundu.Öğrencilerimizin hazırladıkları çelenkler Atatürk büstüne bırakıldı.Biz Atatürk'ü hiç görmeden sevdik ve onun ilkeleriyle yaşamaya devam edeceğiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında Kasım ayında çocuklarımızla Atatürk panosu hazırladık.

Kas

Başöğretmen Atatürk Der ki:Dünyanın her yerinde Öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir. Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Öğrencilerimiz okulumuz öğretmenlerini ziyaret ederek bu özel günü kutladı ve yapmış oldukları minik hediyelerini takdim ettiler.

Kas

Öğrencilerimiz hazırlamış olduğu gösterilerini velilerine heyecanla sundular.Şiirler şarkılar danslar eşliğinde Cumhuriyet'in 98. yılı çoşkuyla kutladındık.YAŞASIN CUMHURİYET.....