AYDIN / İNCİRLİOVA - Acarlar Anaokulu

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni  Hayrettin TÜRKEŞ tarafından öğrencilerimize Geleneksel Akıl Ve Zeka Oyunları Kursu verilmektedir.Öğrencilerimiz bir taraftan eğlenirken bir taraftan farklı zeka oyunları öğrenmektedir.Öğretmenimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuza devam sorunu yaşayan öğrenciler için haftalık belirlenen  takvime göre ev ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.Okulun önemi ve okul aile işbirliği ile ilgili velilere bilgilendirmeler yapılmıştır.Devamsızlık konusunda ilerleme sağlamak adına ziyaretler düzenli yapılarak tüm öğrencilerin okula devamlı katılımının sağlanması için üstün çaba gösterilmektedir.

Mrt

Aydın ilinde başlatılan projede amacımız okul öncesi öğrencilerine yönelik aile-çocuk arasındaki etkili iletişimi arttırmak ve dijital bağımlılığı azaltmaktır.Bu yüzden 20 gün boyunca hazırlanan oyunlar okulda ve evlerde oynatılacaktır.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftamız, sahip olunan hakların bilinmesi, kullanılması ve geliştirilmesi yönünde olumlu davranışların kazandırılmasına yönelik etkinliklerle kutlu olsun, yaşatılsın.

Kas

10 Kasım kapsamında yapılan anma törenimize katılım yoğundu.Öğrencilerimizin hazırladıkları çelenkler Atatürk büstüne bırakıldı.Biz Atatürk'ü hiç görmeden sevdik ve onun ilkeleriyle yaşamaya devam edeceğiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında Kasım ayında çocuklarımızla Atatürk panosu hazırladık.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yıl dönümünü miniklerimizle bereber coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, evlatlarının eğitimini önemseyen ve destekleyen velilerimize, bu güzel günde mutluluğumuzu ve coşkumuzu paylaşan herkese teşekkür ederiz.

Nis